All our pratictioners are freelance wellbeing professionals who are joining us for our 2 week community pop up space. Some are offering discounted taster sessions, some charge on a sliding scale and some are FREE (donations appreciated).

We are trying to bring people together by giving practitioners support and making health and wellbeing services accessible to the Oxford community.

 

Monday, August 26th

10AM – 1PM: NUTRITION & DIETARY GUIDANCE (ONE TO ONE ) 30 MIN SESSIONS – £30

1pm – 5PM: AYURVEDIC MASSAGE – AYURVEDA CORNER – (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £30 – 45

1pm – 5PM: HOLISTIC HEALTH COMMUNITY ACUPUNCTURE – (GROUP) 60 MIN SESSIONS – £16.50

6PM – 7:30PM: AYURVEDA CORNER RESTORATIVE YOGA – 90 MIN CLASS – £12

 

Tuesday, August 27th

10AM – 1PM: NEW MOTHERS WELLBEING COACHING (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £20 – 40

10AM – 12PM: OROZCO INTEGRAL FITNESS COACHING (GROUP) 60 MIN SESSIONS – £12

1:30pM – 4:30PM: NUTRITION & DIETARY GUIDANCE (ONE TO ONE ) 30 MIN SESSIONS – £30

2PM – 4:30PM: MOTHERS WELLBEING WORKSHOP (GROUP) 160 MIN CLASS – £10-12

3PM – 7PM: NICOLA PLESTED DEEP TISSUE MASSAGE & MANIPULATION (ONE ON ONE) 60 MIN SESSIONS – £60

 

Wednesday, August 28th

10AM – 12PM: OROZCO INTEGRAL FITNESS COACHING (GROUP) 60 MIN SESSIONS – £12

1PM – 6PM: OROZCO INTEGRAL FITNESS COACHING (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £40

1PM – 6PM: LIFE COACHING SESSIONS (ONE TO ONE) 30 – 60 MINS – £15 -35

7:30PM – 8:30PM: LINDEN CHOCOLATE WELLBEING LECTURE – FREE

 

Thursday, August 29th

10AM – 1PM: NEW MOTHERS WELLBEING COACHING (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £20 – 40

10AM – 11AM: OROZCO INTEGRAL FITNESS COACHING (GROUP) 60 MIN SESSIONS – £12

11AM – 12PM: COMMUNITY FITNESS – OROZCO (GROUP) 60 MIN SESSIONS – FREE

2PM – 3PM: QIGONG FOR WELLBEING (GROUP) 60 MIN CLASS – £9

2PM – 6PM: AYURVEDIC MASSAGE – AYURVEDA CORNER – (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £30 – 45

2PM – 6PM: HOLISTIC HEALTH ACUPUNCTURE – (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £20 – 30

3:30PM – 4:30PM: DIETARY AND NUTRITION WORKSHOP (GROUP) 60 MIN CLASS – £12

6PM – 7PM: KIRTAN SOUND MEDITATION- YOGA SOCIETY (GROUP) 60 MIN CLASS – FREE

7PM – 8:30PM: LIFE COACHING SESSIONS (ONE TO ONE) 30 – 60 MINS – £15 -35

7:30PM – 8:30PM: BEE AWARENESS TALK  – FREE

 

Friday, August 30th

10AM – 11AM: OROZCO INTEGRAL FITNESS COACHING (GROUP) 60 MIN SESSIONS – £12

11AM – 12PM: COMMUNITY FITNESS – OROZCO (GROUP) 60 MIN SESSIONS – FREE

10AM – 1PM: NUTRITION & DIETARY GUIDANCE (ONE TO ONE ) 30 MIN SESSIONS – £30

3:30PM – 5:30PM: OROZCO INTEGRAL FITNESS COACHING (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £40

3:30PM – 4PM: KIDS YOGA TASTER SESSION (GROUP) 30 MIN – FREE

4:30PM – 5PM: KIDS YOGA TASTER SESSION (GROUP) 30 MIN – FREE

6PM – 7:30pm: GENTLE YOGA & MOVEMENT CLASS (GROUP) 90 MIN SESSION – £10-15

7:30PM – 8:30PM: LINDEN CHOCOLATE WELLBEING LECTURE – FREE

 

Saturday, August 31st

10AM – 1PM: NUTRITION & DIETARY GUIDANCE (ONE TO ONE ) 30 MIN SESSIONS – £30

11:30AM – 1PM: GENTLE YOGA & MOVEMENT CLASS (GROUP) 90 MIN SESSION – £10-15

1:30PM – 2:30PM: CREATIVE WRITING FOR MENTAL HEALTH (group) 60 MIN WORKSHOP – £3

 

Sunday, September 1st

10AM – 1PM: NUTRITION & DIETARY GUIDANCE (ONE TO ONE ) 30 MIN SESSIONS – £30

10:30AM – 11:30PM: QIGONG FOR WELLBEING (GROUP) 60 MIN CLASS – £9

12:00PM – 1:00PM: CREATIVE WRITING FOR MENTAL HEALTH (GROUP) 60 MIN WORKSHOP £3

1:30PM – 2:30PM: DIETARY AND NUTRITION WORKSHOP (GROUP) 60 MIN CLASS – £12

4PM – 6PM: FERMENTATION WORKSHOP (GROUP) 120MIN WORKSHOP – £7

 

Monday, September 2nd

10AM – 12PM: OROZCO INTEGRAL FITNESS COACHING (GROUP) 60 MIN SESSIONS – £12

10AM – 1PM: NUTRITION & DIETARY GUIDANCE (ONE TO ONE ) 30 MIN SESSIONS – £30

1PM – 8PM: LIFE COACHING SESSIONS (ONE TO ONE) 30 – 60 MINS – £15 -35

1pm – 5PM: HOLISTIC HEALTH COMMUNITY ACUPUNCTURE – (GROUP) 60 MIN SESSIONS – £16.50

6PM – 7:30PM: AYURVEDA CORNER RESTORATIVE YOGA – 90 MIN CLASS – £12

 

Tuesday, September 3rd

10AM – 11AM: QIGONG FOR WELLBEING (GROUP) 60 MIN CLASS – £9

10AM – 1PM: NEW MOTHERS WELLBEING COACHING (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £20 – 40

12PM – 1PM: DIETARY AND NUTRITION WORKSHOP (GROUP) 60 MIN CLASS – £12

1PM – 4PM: LIFE COACHING SESSIONS (ONE TO ONE) 30 – 60 MINS – £15 -35

1:30pM – 4:30PM: NUTRITION & DIETARY GUIDANCE (ONE TO ONE ) 30 MIN SESSIONS – £30

2PM – 4:30PM: MOTHERS WELLBEING WORKSHOP (GROUP) 160 MIN CLASS – £10 – 12

5:30PM – 6:30PM: QIGONG FOR WELLBEING (GROUP) 60 MIN CLASS – £9

7PM – 8PM: PILATES CLASS W/ ANN HAGGAR (GROUP) 60 MIN CLASS – £10

 

Wednesday, September 4th

10AM – 11AM: QIGONG FOR WELLBEING (GROUP) 60 MIN CLASS – £9

10AM – 12PM: LIFE COACHING SESSIONS (ONE TO ONE) 30 – 60 MINS – £15 -35

1:30PM – 3:30PM: OSARCC DROP-IN INFO SESSION (GROUP) 120 MIN – FREE

2PM – 6PM: NICOLA PLESTED DEEP TISSUE MASSAGE & MANIPULATION (ONE ON ONE) 60 MIN SESSIONS – £60

3:30PM – 5PM: AYURVEDA CORNER RESTORATIVE YOGA – 90 MIN CLASS  – £12

 

Thursday, September 5th

10AM – 11:30AM: MINDFULNESS IN OXFORD (GROUP) 90 MIN CLASS – FREE

11:45AM – 12:45PM: CREATIVE AWAKENING W/ MERLIN PORTER (GROUP) 60 MIN CLASS – £10

10AM – 1PM: MOTHERS WELLBEING COACHING (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £20 – 40

1PM – 2PM: DRUMMING FOR WELLBEING (GROUP) 60 MIN CLASS – £5 – 8

2PM – 3:30PM: GENTLE YOGA & MOVEMENT CLASS (GROUP) 90 MIN SESSION – £10-15

2PM – 6PM: AYURVEDIC MASSAGE – AYURVEDA CORNER – (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £30 – 45

2PM – 6PM: HOLISTIC HEALTH ACUPUNCTURE (ONE TO ONE) 60 MIN SESSIONS – £20 – 30

4PM – 5:30PM: CHAIR YOGA W/ ANN HAGGAR (GROUP) 90 MIN CLASS – FREE

 

Friday, September 6th

10AM – 11AM: AYURVEDA CORNER YOGA NIDRA (GROUP) 60 MIN CLASS – FREE

10AM – 12PM: LIFE COACHING SESSIONS (ONE TO ONE) 30 – 60 MINS – £15 -35

11AM – 12PM: PILATES W/ ANN HAGGAR (GROUP) 60 MIN CLASS – £10

12PM – 1:30PM: CHAIR YOGA W/ ANN HAGGAR (GROUP) 60 MIN CLASS – FREE

1:30PM – 3PM: MINDFULNESS IN OXFORD (GROUP) 90 MIN CLASS – FREE

3:30PM – 4PM: KIDS YOGA TASTER SESSION (GROUP) 30 MIN – FREE

4:30PM – 5PM: KIDS YOGA TASTER SESSION (GROUP) 30 MIN – FREE

5:15PM – 6:15PM: CREATIVE AWAKENING W/ MERLIN PORTER (GROUP) 60 MIN CLASS – £10

6:30PM – 8:30PM: SOUNDING CIRCLE (GROUP) 120 MIN CLASS – £5-12

 

Saturday, September 7th

10AM – 12PM: HEALTH & WELLBEING PROJECT DISCUSSION – FLO’S CAFE – OPEN TO PUBLIC & PRACTITIONERS

11:30PM – 1PM: MINDFULNESS IN OXFORD (GROUP) 90 MIN CLASS – FREE

1:30PM – 2:30PM: CREATIVE WRITING FOR MENTAL HEALTH (GROUP) 60 MIN WORKSHOP- £3

3PM – 4PM: QIGONG FOR WELLBEING (GROUP) 60 MIN CLASS – £9

4:30PM – 5PM: KIDS YOGA TASTER SESSION (GROUP) 30 MIN – FREE

5:30PM – 6PM: KIDS YOGA TASTER SESSION (GROUP) 30 MIN – FREE

 

Sunday, September 8th

9:30AM – 10:30AM: AYURVEDA CORNER YOGA NIDRA (GROUP) 60 MIN CLASS – FREE

11:00AM – 12:30PM: MINDFULNESS IN OXFORD (GROUP) 90 MIN CLASS – FREE

12M – 2PM: HEALTH & WELLBEING PROJECT DISCUSSION – FLO’S CAFE – OPEN TO PUBLIC & PRACTITIONERS

1PM – 2PM: CREATIVE WRITING FOR MENTAL HEALTH (GROUP) 60 MIN WORKSHOP – £3

 

 

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt